De Top 5 Smartphones van 2020

0

De Top 5 Smartphones van 2020

Met 2020 in volle gang is het tijd om naar de top 5 smartphones van deze jaar te kijken. Er zijn een groot aantal verschillende modellen op de markt, maar deze 5 staan bovenaan als het gaat om functionaliteit, kwaliteit en prijs.

#1 Apple iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max van Apple is een van de meest geavanceerde smartphones van dit jaar. Het is een van de eerste iPhones met een vierkant achterste camera-array, waardoor je foto’s en video’s van hoge kwaliteit kunt maken. Het heeft ook een 6,5-inch Super Retina XDR-display met een indrukwekkende kleurweergave, waardoor je films, foto’s en games levensecht kunt bekijken.

#2 Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

De Samsung Galaxy S20 Ultra 5G is een van de meest geavanceerde smartphones van dit jaar. Het heeft een 6,9-inch Infinity-O-display met een hoge resolutie, waardoor je films, foto’s en games levensecht kunt bekijken. Het heeft ook een vierkante achterste camera-array, waardoor je foto’s en video’s van hoge kwaliteit kunt maken. Bovendien heeft het 5G-connectiviteit, waardoor je hogere snelheden kunt bereiken met je internetverbinding.

#3 OnePlus 8 Pro

De OnePlus 8 Pro is een van de meest geavanceerde smartphones van dit jaar. Het heeft een 6,78-inch Fluid AMOLED-display met een hoge resolutie, waardoor je films, foto’s en games levensecht kunt bekijken. Het heeft ook een vierkante achterste camera-array met vier lenzen, waardoor je foto’s en video’s van hoge kwaliteit kunt maken. Bovendien heeft het 5G-connectiviteit, waardoor je hogere snelheden kunt bereiken met je internetverbinding.

#4 Google Pixel 4 XL

De Google Pixel 4 XL is een van de meest geavanceerde smartphones van dit jaar. Het heeft een 6,3-inch OLED-display met een hoge resolutie, waardoor je films, foto’s en games levensecht kunt bekijken. Het heeft ook een dubbele achterste camera-array, waardoor je foto’s en video’s van hoge kwaliteit kunt maken. Bovendien heeft het 5G-connectiviteit, waardoor je hogere snelheden kunt bereiken met je internetverbinding.

#5 Huawei P40 Pro

De Huawei P40 Pro is een van de meest geavanceerde smartphones van dit jaar. Het heeft een 6,58-inch OLED-display met een hoge resolutie, waardoor je films, foto’s en games levensecht kunt bekijken. Het heeft ook een vierkante achterste camera-array met vier lenzen, waardoor je foto’s en video’s van hoge kwaliteit kunt maken. Bovendien heeft het 5G-connectiviteit, waardoor je hogere snelheden kunt bereiken met je internetverbinding.

Conclusie

De bovenstaande 5 smartphones zijn de top 5 van 2020. Alle 5 hebben een indrukwekkend scherm, een snel 5G-netwerk en een vierkante achterste camera-array met meerdere lenzen. Daarnaast hebben ze allemaal een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor ze een goede keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe smartphone.

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, dan zijn de bovenstaande 5 een uitstekende keuze. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende modellen en hun kenmerken. Bekijk hier voor alle aanbiedingen van deze top 5 smartphones. Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders van deze telefoons.

mobilemetrics.nl
Logo